Autor |
Wiadomość |
marcin_kowal |
|
Temat postu: Drzewo Genealogiczne - na komputer
Wysłany: 17-02-2018 - 14:19
|
|

Status: Offline
|
|
Przy instalacji wybierasz opcje ze posiadasz juz konto. Logujesz sie za pomoca adresu email którego uzywasz do MH on line. |
_________________ Marcin
______
Nazwiska : Serbinowski, Strupczewski, Witosławski, Gromadczenko, Stręciwilk, Janowski, Stępień, Kostecki, Jasiński, Rajkowski
Teren: Podole, Wołyń, Stalowa Wola, Tarnobrzeg, Grębów
|
|
|
|
 |
jakub336 |
|
Temat postu: Drzewo Genealogiczne - na komputer
Wysłany: 17-02-2018 - 14:46
|
|

|
|
Raz jeszcze dzięki, ale dostaje info , że moje drzewo nie może zsynchronizować się z witryną internetową i odsyła mnie do działu pomocy. Tam nie znalazłem problemu podobnego do mojego więc napisałem już zapytanie.
Pozdr.
Sylwester |
|
|
|
|
 |
Krzyś98 |
|
Temat postu: Re: Drzewo Genealogiczne - na komputer
Wysłany: 17-02-2018 - 18:47
|
|

|
|
marcin_kowal napisał:
Witaj,
w wersji na komputer MH nie masz ograniczenia ilościowego osób i ilości plików. Instalujesz ją na komputerze, automatycznie ściagane jest Twoje drzewo na komputer. Po przekroczeniu 250 osób nie będzie tylko możliwości synchronizacji z wersją online. Czyli całe drzewo posiadasz tylko i wyłacznie u siebie na komputerze.
Plik GEDCOM, możesz stworzyc z wersji na komputer.
Dobry wieczór,
co do cytowanego fragmentu. Załóżmy, że w wersji MH na komputerze zrobię drzewo liczące 500 osób i tworzę plik GEDCOM. To będę mógł później ten plik zimportowac normalnie na stronie online MH i mieć to drzewo z 500 osobami?
Pozdrawiam,
Krzyś |
_________________ Rodziny: Ziółczyków, Biskupskich, Krysztofiaków, Walasików, Stranisławskich, Kleów, Szewczyków
|
|
|
|
 |
marcin_kowal |
|
Temat postu: Re: Drzewo Genealogiczne - na komputer
Wysłany: 17-02-2018 - 19:36
|
|

|
|
Nie, na stronie MH w wersji darmowej jest ograniczenie do 250 osób.
Jesli zainstalujesz sobie lokalnie program MyHeritage Family Tree Builder to w nim nie masz ograniczenia wielkości drzewa.
Plik GEDCOM, mozesz importowac/exportowac do wszelkich programów genealogicznych. I tych online i tych na komputer. Od licencji tego oprogramowania tylko zalezy czy wszystko bedzie dostępne. |
_________________ Marcin
______
Nazwiska : Serbinowski, Strupczewski, Witosławski, Gromadczenko, Stręciwilk, Janowski, Stępień, Kostecki, Jasiński, Rajkowski
Teren: Podole, Wołyń, Stalowa Wola, Tarnobrzeg, Grębów
|
|
|
|
 |
Irek_Bartkowski |
|
Temat postu: Gedcom
Wysłany: 06-04-2018 - 23:13
|
|

|
|
Witam
Jak ustawić w myheritage plik gedcom tak aby byli utworzeni tylko przodkowie wstępni? |
_________________ Pozdrawiam
Irek Bartkowski
|
|
|
|
 |
|
|