Serwis Polskiego Towarzystwa Genealogicznego

flag-pol flag-eng home login logout Forum Fotoalbum Geneszukacz Parafie Geneteka Metryki Deklaracja Legiony Straty
środa, 12 lutego 2025

longpixel

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Zobacz poprzedni temat Wersja gotowa do druku Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Zobacz następny temat
Autor Wiadomość
HotShotCharlieOffline
Temat postu: AM ok. 1953 parafii Wyszonki Kościelne / Dąbrówka Kościelna  PostWysłany: 12-02-2025 - 13:51
Sympatyk

Status: Offline
Cześć.

Szukając potwierdzenia rodziców praprababki której nie mam żadnych aktów natrafiłem na informację, że mogła ona umrzeć ok 1953 roku w Chorążycach/Nowych Warelach (Podlaskie) w wieku ok. 98 lat.
Wysłałem zapytanie do 3 Urzędów Stanu Cywilnego (Szepietowo, Wysokie Mazowieckie, Klukowo) jednak w 2 pierwszych nic nie znaleziono, a 3 wciąż nie odpowiedział, stąd moje pytanie.

Może ma ktoś w swoich zbiorach lub posiada dostęp do akt małżeństw z parafii Wyszonki Kościelne oraz Dąbrówka Kościelna (lub same skorowidze) z 1953 roku oraz kilku lat w przód i w tył?

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość  
Odpowiedz z cytatem Powrót do góry
Sroczyński_WłodzimierzOffline
Temat postu: AM ok. 1953 parafii Wyszonki Kościelne / Dąbrówka Kościelna  PostWysłany: 12-02-2025 - 13:57
Członek PTG

Status: Offline
małżeństw?
to jeszcze chronione, szukasz chętnych do "samozgłoszenia" i przy okazji wrobienia kogoś kto udostępnił?
tak się ciut rozejrzyj w otoczeniu - także prawnym

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość  
Odpowiedz z cytatem Powrót do góry
Skocz do:  
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Zobacz poprzedni temat Wersja gotowa do druku Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Zobacz następny temat